Watersport

Watersport Nerja
In Nerja vindt u het centrum voor alle mogelijke watersporten, waaronder waterfietsen, waterscooters en duiken. De duikcentra bevinden zich aan Burriana beach. Kijkt u hiervoor ook eens op www.nerjadiving.com. Nerja ligt op zo’n 35 minuten van ons huis.

Kajakken vanuit Nerja is voor alle watersportliefhebbers, van jong tot oud, een garantie voor plezier. Deze schitterende kajakexcursie brengt je op de mooiste plekjes langs de prachtige kustlijn van Nerja die je alleen vanaf de zee kunt bereiken. Met de kajak vertrek je naar Maro voor een tocht vanaf 1,5 tot 2 uur in oostelijke richting van Nerja naar Maro. (er zijn ook langere tochten te boeken). Je geniet van de prachtig afgelegen baaien, mooie stranden en helderblauwe zee. Onderweg vaar je met de kajak langs zeegrotten en kom je langs prachtige watervallen. Tijdens de kajaktocht is er tijd voor een verfrissende duik en kun je het eveneens prachtige onderwaterlandschap van Nerja bewonderen.

Unieke zeilervaring
Op je vakantie wil je je natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen en genieten van al het mooie in het leven…. Hoe kan dat beter dan op een luxe catamaran! Zostera of magische zee-plant is de naam van deze varende schoonheid en ze neemt je mee op een trip om de geheimen van de Middellandse Zee te ontdekken. Hi Hi Kapitein Kok, onze kapitein is ook een uitstekende kok van een heerlijk visrestaurant, hij bereid aan boord een verse paella!
Kom en gebruik al je zintuigen! VOEL en RUIK de golven op zee, KIJK en LUISTER soms ook naar de dolfijnen en andere zeedieren, PROEF de Spaanse manier van leven met typische gerechten en een heerlijke frisse TINTO DE VERANO, terwijl je deze UNIEKE ZEILERVARING deelt met al je dierbaren!
Heerlijk verfrissend, een duik in de diepe blauwe zee… snorkelen tussen de dolfijnen alsof jullie de enigen op aarde zijn!
Zonnen in de hangmatten vooraan het dek, met op de achtergrond zachte muziek.
Het leven is geweldig aan boord van zo´n luxe catamaran! Wilt u ook zo´n unieke zeilervaring meemaken. Laat het ons tijdig weten en wij informeren voor u naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten!!