Wat kost een kamer

Prijzen 2018 

Wij hanteren voor de tweepersoonskamers een prijs per kamer per nacht.

Bij verblijf van 1 of 2 nachten bedraagt de kamerprijs € 98,00 per kamer per nacht;
Bij verblijf van 3 t/m 6 nachten bedraagt de kamerprijs € 90,00 per kamer per nacht;
Bij verblijf langer dan 6 nachten bedraagt de kamerprijs € 85,00 per kamer per nacht.

Bij bezetting door 1 persoon gelden bovengenoemde prijzen minus € 10,00.

Kamer 4 beschikt naast twee een-persoonsbedden tevens over een slaapbank voor twee personen. Bovendien kunnen wij op enkele kamers een extra bed plaatsen en beschikken wij tevens over een kinderbedje. Voor extra personen op een kamer berekenen wij per extra persoon: € 10,00 per nacht voor kinderen tot 12 jaar en € 17,50 per nacht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, het gebruik van alle faciliteiten, bad- en bedtextiel en BTW (IVA).

Services

Lunchpakketten kosten € 7,50 per persoon

Airportservice kost € 85,00 per rit (maximaal 4 personen)

Algemeen:

Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 40%. Annulering tot 4 weken voor de aankomstdatum is gratis; u ontvangt het aanbetaalde bedrag in dat geval in zijn geheel terug. Bij annulering binnen de periode van 4 weken voor aankomstdatum, brengen wij per week 25% van het boekingsbedrag in rekening. Dat wil zeggen dat u bij annulering tussen 3 en 4 weken voor de aankomstdatum 25% van het totale boekingsbedrag dient te betalen, tussen 2 en 3 weken 50% en tussen 1 en 2 weken 75% van het boekingsbedrag. Bij annulering minder dan een week voor aankomstdatum, wordt het totale boekingsbedrag in rekening gebracht. Uiteraard wordt hierbij de gedane aanbetaling wel in mindering gebracht.

Wij adviseren u altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Cadeaubon

Verras uw partner, familie, vriend of vriendin met een origineel cadeau:een CADEAUBON van Casa Agradable.
De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf € 50,00 en wordt per post naar het gewenste adres verzonden.

Cadeaubon bestellen

Prijzen 2017

Wij hanteren voor de tweepersoonskamers een prijs per kamer per nacht.

Bij verblijf van 1 of 2 nachten bedraagt de kamerprijs € 98,00 per kamer per nacht;
Bij verblijf van 3 t/m 6 nachten bedraagt de kamerprijs € 89,00 per kamer per nacht;
Bij verblijf langer dan 6 nachten bedraagt de kamerprijs € 84,00 per kamer per nacht.

Bij bezetting door 1 persoon gelden bovengenoemde prijzen minus € 10,00.