Sport

Het gebied biedt volop sportfaciliteiten en sportmogelijkheden. Indien je informatie wenst over een specifieke sport aarzel dan niet om dit aan ons voor te leggen.
Wij zullen je zo goed mogelijk van alle gewenste informatie voorzien.

Wandelen
Andalusië staat bekend om zijn prachtige natuurparken waar je mooie wandelingen kunt maken. Maar ook vanuit Casa Agradable kun je leuk wandelen rondom de authentieke dorpjes Arenas, Sayalonga en Daimalos.
Lees verder…….

Fietsen

Als je over de wegen in onze omgeving rijdt kom je, voorals ’s ochtends en in de namiddag, altijd wel een of meerdere fietsers tegen. Op een mountainbike of racefiets en van jong tot oud. Je moet overigens wel uit het juiste hout gesneden zijn om hier te fietsen. Lees verder…….

Paardrijden
Voor de liefhebbers van paardrijden hebben wij in de directe nabijheid van Casa Agradable de mogelijkheid om buitenritten te maken. Lees verder…….

Wintersport
Ondanks het warme klimaat kan men van november tot en met april skieën in de Sierra Nevada, op minder dan twee uur rijden.

Golf
Er is tevens een enorme keuze aan golfbanen gedurende het gehele jaar. Op slechts 20 minuten afstand van ons huis ligt Baviera Golf.  Lees verder…….

Watersport
In Nerja vindt u het centrum voor alle mogelijke watersporten, waaronder waterfietsen, waterscooters en duiken. De duikcentra bevinden zich aan Burriana beach. Kijkt u hiervoor ook eens op www.nerjadiving.com. Nerja ligt op zo’n 35 minuten van ons huis. Heel populair is kajakken Lees verder…….