Faciliteiten

Naast de gereserveerde kamer, kunnen onze gasten natuurlijk ook gebruik maken van onze overige faciliteiten.

Onze gastenveranda biedt niet alleen verkoeling op de warme zomerdagen, maar is ook voor de wat koelere (winter)avonden een fijne plek om heerlijk een boek te lezen. Indien nodig sluiten we deze ruimte geheel af en steken we gezellig de houtkachel aan. Hier vind je ook onze honestybar en dekken wij de tafel, als het te koud is om buiten te eten.

Maar natuurlijk heeft het klimaat hier in Zuid-Spanje het voordeel, dat de zon op heel veel dagen in het jaar tevoorschijn komt en het dus mogelijk is om op onze grote open terras te ontbijten. Hier dekken wij dan de tafel voor het ontbijt. Het grote terras biedt een adembenemend uitzicht op zee, het dal en het witte dorpje Sayalonga, dat tegenover ons ligt. Het is dé plek om op de warme avonden ´s avonds nog gezellig bij te kletsen met de overige gasten, onze maaltijden te serveren of gewoon gezellig een spelletje te doen.

Vanaf het dakterras heb je een 360 graden uitzicht. Op de witte dorpjes (Arenas, Daimalos en Sayalonga), de zee en de indrukwekkende bergtoppen van de Sierra de Tejeda en de hoogste berg van de streek La Maroma. Je kunt hier heerlijk ontspannen een boek lezen, maar je vooral ´s avonds even helemaal alleen op de wereld wanen, als je in alle rust naar die prachtige sterrenhemel kijkt.

Natuurlijk mag er in Zuid-Spanje een zwembad niet ontbreken. Het is 4 x 8 meter en op het omringende terras vind je ligbedden met parasols. Er is een kleine opslagruimte voor de kussens van de ligbedden en hier kun je ook gebruik maken van het toilet. Uiteraard is er ook een buitendouche.

Vanaf het zwembadterras loop je zo de tuin in. Hier hebben we verschillende zitjes gecreëerd om je even rustig terug te trekken. Om een muziekje te luisteren, een boek te lezen of gewoon te genieten van het geweldig uitzicht dat je hier geboden wordt.

Je komt bij Casa Agradable binnen via een electrische poort, waarvan onze gasten bij aankomst de afstandbediening ontvangen. Parkeren kan direct aan huis.