Nieuwsbrief

November 2011

 

Volg ons:

twitterbutton.nl

Winteraanbieding

Voor de maanden november 2011 tot en met februari 2012 hebben wij een speciaal actietarief vastgesteld.

Om het voor onze gasten extra aantrekkelijk te maken om ook in het najaar en de wintermaanden er eens even lekker tussenuit te gaan om van de rust hier in onze B&B en het mooie Andalusië te genieten.

Wij hanteren voor de tweepersoonskamers een prijs per kamer per nacht van € 65,00, ongeacht het aantal nachten van verblijf!!

Voor meer informatie of het invullen van ons reserveringsformulier: BEZOEK ONZE WEBSITE.

Klik hier voor de beschikbaarheid in die periode !!!

Vroegboekactie!!!

Boek vóór 31 december uw verblijf voor 2012 en betaal de prijs van 2011!!!!

Kijk snel op onze website voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Zoover


Zoals bekend waren wij in 2010 een van de gelukkige winnaars van de Zoover Award 2010 en dit jaar werd aan ons door Zoover een Recommended Award gegeven.

We zijn natuurlijk erg benieuwd of we het onze gasten ook dit jaar weer naar hun zin hebben kunnen maken.

Velen hebben al weer een beoordeling op Zoover achtergelaten!!

Dus wie weet, kunnen wij ook in 2012 weer meedoen voor een nominatie voor een van de Zoover awards.

Casa Agradable

 

Door op bovenstaand logo te klikken komt u op de Zoover website terecht en kunt u alle beoordelingen van onze gasten zelf nalezen of zelf uw beoordeling toevoegen.

Contact

B&B Casa Agradable

In het registro de turismo geregistreerd als: Casa Rural CR/MA/00418

Hans en Anne-Loes Schellekens

info@casagradable.com

 

Crisis....

........dat is dit jaar wel het woord dat we het meest gehoord hebben en het zal waarschijnlijk ook de komende jaren nog vaak de revue passeren.

Wat is er dan mooier om te mogen werken op een plek waar mensen die crisis juist voor heel even ontvluchten en kunnen bijkomen van het stressvolle leven dat ze het hele jaar leiden. Want juist in crisistijd is het voor iedereen belangrijk om van tijd tot tijd de boel even de boel te laten en zich met niets anders dan "niets" bezig te houden.

"Casa Agradable, úw rustpunt in de Axarquía."

Gelukkig heeft Casa Agradable het afgelopen jaar weer voor heel veel gasten dat welverdiende rustpunt kunnen zijn. En afgaande op alle reacties in ons gastenboek, de beoordelingen op Zoover en vele berichtjes en reacties van onze gasten, heeft men er volop van genoten. Wij kijken dan ook weer terug op een succesvol seizoen in onze B&B en hopen dat we ook het komend jaar weer veel gasten mogen ontvangen die komen genieten van ons prachtige plekje hier in Andalusië.


Muy agradable

Ook dit jaar hebben we diverse keren Don Ron mogen verwelkomen in onze Casa en telkens was het een succes. Niet alleen het eten, maar zeker ook de uitleg en het gezelschap van deze "kookgek" worden zowel door onze gasten als door ons erg gewaardeerd en we hopen dan ook, dat we hem nog vaak mogen verwelkomen hier in onze B&B.

Voor 2012 streven we er dan ook naar, om de BBQ- en Paella avonden regelmatig af te wisselen met een Tapas-avond onder leiding van onze Locatiekok. Want om in zijn eigen woorden te spreken: ook de tapas van Don Ron zijn deksels lekker.

¡Vamos a ver!


In goede handen.....

In een eerdere nieuwsbrief special brachten wij u op de hoogte van de mogelijkheid om bij Casa Agradable te genieten van een heerlijke ontspannende massage, een zuiverende scrub of een van de speciale verwenarrangementen.

Van deze mogelijkheid is deze zomer al volop gebruik gemaakt. Onze gekwalificeerde therapeute Cindy is al diverse keren bij ons op bezoek gekomen. Indien gewenst verzorgt zij de relaxbehandeling op de eigen kamer, maar het merendeel van de gasten koos toch voor de unieke ervaring om deze behandeling boven op het dakterras te ondergaan.

Tijdens de ayurveda-, hotstone- en aromatherapeutische massages zijn onze gasten letterlijk en figuurlijk in goede handen gebleken, dus als het aan ons ligt, zullen we Cindy in 2012 dan ook weer vaak bij Casa Agradable verwelkomen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website en lees snel welke behandelingen en verwenarrangementen er mogelijk zijn.


Nieuw: outdooractiviteiten

Wilt u avontuurlijk genieten van de prachtige streek de Axarquía? Samen met twee specialisten uit Frigiliana bieden wij u compleet verzorgde outback activiteiten met een persoonlijke touch aan in het natuurreservaat Sierra de Tejeda en Almijara.

Harald & Gwenny zijn twee fanatieke sporters en avonturiers pur sang, die enkele jaren geleden hebben besloten om samen met hun kinderen het roer om te gooien in hun favoriete vakantieland Spanje. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens hun rechtenstudie en al snel ontdekten ze de gedeelde passie voor lekker eten, reizen en natuur.

Met de rugzak vertrokken ze daarom regelmatig naar verre landen op zoek naar avontuur. Tijdens deze reizen hebben ze veel ervaring en vaardigheden opgedaan met hiking en mountainbiking. Vooral in Indonesie (Java, Bali en Sulawesi), Maleisië, Thailand, Costa Rica, Frankrijk en natuurlijk ook in Spanje.

Ook zin om te wandelen, mountainbiken of rijden met een jeep.

Of kiest u in combinatie met uw overnachting bij Casa Agradable liever voor één van de speciaal voor u samengestelde activiteiten pakketten? Ga dan snel naar onze Nieuwsbrief special en lees alles over onze outdoor activiteiten.

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons dan even per e-mail weten.

Doorsturen naar vrienden, kennissen en familie mag natuurlijk ook!!!!