Nieuwsbrief

April 2010

Lastminute aanbieding

Geldig voor reservering in de week van 12 tot 19 april aanstaande.

Lees verder

WK voetbal

 

Nederland gaat deelnemen aan het WK Voetbal in Zuid-Afrika, dat van 11 juni tot 11 juli zal plaatsvinden.

 

Natuurlijk kunnen de wedstrijden van in ieder geval Nederland en Spanje live bij ons bekeken worden, zodat u ook tijdens uw vakantie niets hoeft te missen.

 

Daarbij wordt uiteraard de rust van overige gasten, die niet in voetbal geïnteresseerd zijn niet uit het oog verloren.

Op de dagen dat het Nederlands elftal speelt, zullen wij afhankelijk van de aanvangstijd, voor of na de wedstrijd een gezamenlijke BBQ verzorgen. En als Nederland wint staat er een heerlijke koele Cava klaar. Bovendien zullen wij aan elke wedstrijd een poule koppelen; de winnaar krijgt de BBQ gratis!!!

Klik hier voor de beschikbaarheid in die periode !!!

Spanje emigreer magazine

 

Op 1 april is de 3e online uitgave van Spanje Emigreer magazine gepubliceerd met daarin een verhaal over onze emigratie naar Spanje.

 

Benieuwd naar het artikel?

 

Klik hier om naar Spanje Emigreer Magazine te gaan. Op pagina 14 vindt u ons artikel. Veel leesplezier!

Cadeaubon

Verras uw partner, familie, vriend of vriendin met een origineel cadeau:

een CADEAUBON van Casa Agradable.

 

De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf € 50,00 en wordt per post naar het gewenste adres verzonden.

 

Contact

 

Een nieuw seizoen in Spanje, gestart met Semana Santa. Een nieuwe nieuwsbrief van Casa Agradable. In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van een aantal workshops die wij voor u geselecteerd hebben en de mogelijkheden van een bezoek aan onze overburen: Bodegas Bentomiz.


Nieuw: Tapas workshop

Tijdens een middag maakt u onder leiding van een "Nederlandse lekkerbek", zoals hij genoemd wordt, verschillende tapas zelf, krijgt u uitleg én een olijfolie-proeverijtje.

Natuurlijk eet u de zelf gemaakte tapas naderhand samen met de andere deelnemers én de chef op.

Tijdens de workshop worden uitsluitend ingrediënten gebruikt, die ook in Nederland en België te krijgen zijn. Na afloop van de workshop ontvangt u een lijstje waarop vermeld staat welke tapas (en met welke ingrediënten) gemaakt zijn, zodat u het thuis zelf nog eens kunt proberen.

De kosten bedragen: € 35,00 p.p.

De tapasworkshop dient vooraf besteld te worden en kan uitsluitend doorgang vinden als er minimaal 4 deelnemers zijn en de kok uiteraard nog ruimte in de agenda vrij heeft.

Dus heeft u al een verblijf bij Casa Agradable gereserveerd en bent u geïnteresseerd in een workshop, stuur ons dan even een mailtje en wij gaan voor u aan het werk om dit te regelen. Anders vermeld u het gewoon onder opmerkingen, zodra u het reserveringsaanvraagformulier invult.


Nieuw: Paella workshop

Ook nieuw in ons aanbod is de Paella workshop. Onder leiding van een Nederlandse leermeester gaat u aan de slag om een overheerlijke Spaanse paella klaar te maken.

Natuurlijk worden hiervoor alleen superverse ingrediënten gebruikt. Na afloop krijgt u het recept op papier, zodat u thuis uw vrienden en familie kunt demonstreren hoe een echte Paella gemaakt wordt.

Prijs per persoon: € 25,00.

De paellaworkshop dient evenals de Tapas workshop vooraf besteld te worden en kan uitsluitend doorgang vinden als er minimaal 4 deelnemers zijn en de kok uiteraard nog ruimte in de agenda vrij heeft.


Bezoek: Bodegas Bentomiz

Op telefonische afspraak is het mogelijk een bezoek te brengen aan onze overburen: Bodegas Bentomiz.

Vanaf 2 personen is het mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek + wijnproeverij. Bij de wijnen worden dan wat kleine "snacks" van de producten uit de regio geserveerd.

Kosten bezoek + wijnproeverij: € 5,00 p.p.

De tweede optie is uitgebreider maar uitsluitend voor groepen vanaf 8 personen.
Naast het bezoek en de wijnproeverij serveren ze dan bij elke wijn een aparte tapa, alles huisgemaakt en na de degustatie kunnen dan nog wat glazen en tapas worden gebruikt.

De kosten bedragen dan € 9,00 p.p.

Deze laatste optie zullen wij gedurende het seizoen als mogelijkheid aan onze gasten voorleggen. Het eerste arrangement is altijd te boeken. Mocht u hiervoor interesse hebben, geef het dan tijdig aan ons door, zodat wij voor u contact met de Bodega op kunnen nemen.

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons dan even per e-mail weten.

Doorsturen naar vrienden, kennissen en familie mag natuurlijk ook!!!!