Fietsen

Als je over de wegen in onze omgeving rijdt kom je, voorals ’s ochtends en in de namiddag, altijd wel een of meerdere fietsers tegen. Op een mountainbike of racefiets en van jong tot oud. Je moet overigens wel uit het juiste hout gesneden zijn om hier te fietsen. Want het is nergens plat, vaak vals plat, maar vaker nog gewoon stevig omhoog of hard omlaag. Vanuit Casa Agradable kun je alle kanten op.

Recreatief langs de kust
Voor de recreatieve fietser is de kust gemakkelijk te bereiken. Daar hebben we overigens een geschikte partner voor de huur van gewone fietsen of e-bikes. Je kunt dan heerlijk langs de kust richting Nerja of richting Málaga fietsen. Zij bieden bovendien ook een leuke fietstocht onder begeleiding aan, waarbij je niet alleen kunt genieten van de mooie omgeving, maar onderweg ook heerlijke tapas krijgt voorgeschoteld.

In het binnenland
Voor meer uitdaging ga je het binnenland in. Al direct vanuit de poort van Casa Agradable, kun je je lol al op aan stevige klimmetjes. Je rijdt over stille landwegen, langs sinaasappel-, amandel en olijfgaarden. Je kunt even rusten in authentieke dorpjes die je op de route eigenlijk altijd wel tegenkomt. We adviseren je graag over de mogelijkheden. In Arenas kun je mountainbikes huren voor een dag, een paar dagen of een hele week. Laat het ons op tijd weten en wij regelen het voor je. Hetzelfde geldt voor het huren van een racefiets.

Málaga
Fietsen in Málaga is een veilige en leuke manier om de stad te ontdekken. Tijdens een fietstour in Málaga laat een Nederlandstalige gids je de mooiste plekjes van de stad zien.
Op de fiets zie je in korte tijd veel bezienswaardigheden in Málaga en krijg je leuke achtergrondinfo.
Het fietsbedrijf Bike2Malaga werkt met Nederlandstalige gidsen die in Málaga wonen.

De ervaren gids is goed op de hoogte over de stad en kan leuke tips geven. In ongeveer 3 uur kom je tijdens de stadstour langs de highlights van de stad zoals:
– de overdekte markt van Málaga
– het Alcazaba
– de kathedraal
– de stierenarena
– de haven
– het strand etc.

Tijdens de fietstocht is er genoeg tijd om foto’s te maken en vragen te stellen.
Een tour is al mogelijk vanaf 2 personen, maar het is natuurlijk ook mogelijk alleen een fiets te huren en zelfstandig op pad te gaan.

Wil je er zeker van zijn dat er een fiets beschikbaar is? Maak dan zonder reserveringskosten een boeking vooraf of vraag ons gerust om dit voor u te doen, wanneer u tijdens uw verblijf bij Casa Agradable een actief bezoek aan Málaga wilt brengen. Wij regelen het graag voor u.

Mountainbike tour rond het meer van Viñuela
Via onze partner Plan A Malaga is op donderdag een 2,5 uur durende mountainbike tour (inclusief tussenstop) rond het meer van Viñuela te boeken. U kunt natuurlijk rechtstreeks contact opnemen, maar desgewenst informeren wij graag voor u naar de mogelijkheden.