Eten en drinken

BIJ CASA AGRADABLE

Ontbijt

Natuurlijk starten we de dag met een heerlijk ontbijtje (dat overigens in de kamerprijs is inbegrepen): vers gebakken brood met verschillende soorten kaas, gevarieerd vleesbeleg, rauwkost, fruit, yoghurt, muesli, een gekookt eitje, een lekker sapje of een heerlijke kop koffie of thee. Alles om de dag goed te beginnen.

Lunchpakket – snacks 

Wil je een hele dag de natuur in; daar waar je niet zomaar even op elk terras kunt neerploffen. Of vind je het gewoon gezellig om samen ergens op een bankje gewoon een broodje te eten. Dan kun je natuurlijk zelf wat boodschappen inslaan en deze in onze gastenkoelkast bewaren. Maar als je het tijdig besteld, kunnen wij er ook voor zorgen, dat er een lunchpakket voor je klaar staat.

Verder hebben wij ook altijd wat kleinere snacks en ijsjes in huis, voor als u gewoon een dagje wilt relaxen in en om Casa Agradable.

Avondeten / snacks

Op gezette tijden koken wij voor onze gasten een driegangen maaltijd of organiseren wij een barbeque- / tapas- of Paella avond. Sinds 2016 hebben we daar ook een High-Wine aan toegevoegd; een gezellige proeverij van verschillende Spaanse wijnen met bijbehorende gerechtjes.

Dit maken wij tijdig bekend, zodat u kunt bekijken of dit in uw reisschema past. Deelname is uiteraard geheel vrij. Kosten variëren van € 19,50 p.p. voor de driegangen maaltijden tot € 28,50 p.p. voor de High Wine. Met uitzondering van de High Wine en een door ons aangeboden aperitief en/dessertwijntje tijdens de maaltijden, worden de drankjes apart in rekening gebracht.

Dranken

In de gastenveranda hebben wij onze zogenaamde honestybar. Deze bestaat uit twee koelkasten met verschillende Spaanse wijnen en bieren, Cava, tinto de verano, frisdranken, fruitsap en water (grote en kleine flesjes).

Je kunt hier ook een kopje koffie of thee zetten.

Voor iedere gast ligt er een lijstje waarop je kunt noteren wat je genuttigd hebt. Deze kosten worden aan het eind van het verblijf betaald.

Zoals gebruikelijk in hotels en andere B&B´s, is het ook bij Casa Agradable niet toegestaan meegebrachte dranken te nuttigen op de kamer of op de terrassen.

RESTAURANTS IN DE OMGEVING

In Arenas zijn er enkele restaurants waar je lekker kunt eten. Typisch Spaans of zelfs met een Italiaans tintje. Eenvoudig maar heerlijk en tegen een hele vriendelijke prijs!

Daarnaast hebben we ook in de omliggende bergdorpjes verschillende restaurantjes die we kunnen aanbevelen en geven we u heel graag onze tips om lekker te eten tijdens uw dagje uit. De Spaanse keuken met Paella, tapas en haar heerlijke visgerechten, een heerlijke beachclub met een Mediterraanse keuken of een klasserestaurant met een origineel menu. Het kan allemaal!!