Corona maatregelen en -garantie

RUIMTE EN RUST

Door de ligging en de ruime opzet is Casa Agradable bijzonder geschikt als locatie om veilig en vertrouwd uw vakantie door te brengen. Ook in de huidige Corona tijd. Ver weg van de grote mensenmassa.

Onze B&B ligt midden in de natuur, in de heuvels van de Axarquía. Een gebied ten oosten van Málaga, waar weinig Corona gevallen zijn gemeld. Dit komt onder meer omdat het gebied, met uitzondering van de kust, dun bevolkt is. Onze buren vind je op minimaal 200 meter. Ons grondgebied van bijna 4000 m2 garandeert rust en vrijheid, met prachtig uitzicht op de vrije natuur en de olijf-, amandel-, mango- en avocado- boomgaarden.

SPECIALE CORONA MAATREGELEN

Zolang de Corona maatregelen nog van kracht zijn, zullen wij slechts maximaal 6 gasten tegelijk ontvangen. Op deze manier kunnen wij garanderen, dat u voldoende ruimte heeft om de benodigde afstand te kunnen bewaren.

Het spreekt voor zich, dat wij altijd aan de geldende hygiëne- en desinfectie maatregelen zullen voldoen. Kamers worden dagelijks schoongemaakt met desinfecterende producten en op uw kamer en op het terrein zullen wij zorgdragen voor voldoende middelen om uw handen te wassen en te desinfecteren.

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Uiteraard kunt u op ons rekenen in geval van calamiteiten. Mocht u graag een uitstapje doen, een wandeling maken in een van de natuurparken om ons heen of een karakteristiek wit dorpje of stad willen bezoeken, dan krijgt u van ons de benodigde adviezen. Naast onze algemene informatiemap, hebben wij voor onze gasten een speciale wandel- en activiteitenmap klaar liggen. Verder  beschikken wij over een groot aantal route- en wandelbeschrijvingen. Alles om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Wij spreken niet alleen uw taal, maar hebben intussen 12 jaar ervaring opgedaan in deze prachtige streek.

ONTBIJT, MAALTIJDEN EN HONESTYBAR

In Corona tijd wordt het ontbijt niet in buffetvorm, maar per tafel geserveerd. Indien toegestaan, zullen wij op gezette tijden een maaltijd verzorgen. Ook voor een maaltijd buiten de deur weten wij natuurlijk de fijne adresjes. Wij maken graag de benodigde reservering voor u.

Als de regels het toestaan, zullen wij de honestybar voor u gevuld houden. Zoals altijd, liggen er briefjes per kamer klaar om het gebruik te noteren. Voorwaarde voor het gebruik van de honestybar en koffie- en theezetfaciliteiten is, dat u voor gebruik eerst de handen desinfecteert. Hiervoor staan desinfectiemiddelen klaar.

DE HELE B&B VOOR U ALLEEN

Wij bieden ook de mogelijkheid voor families om de gehele Bed en Breakfast af te huren. In dat geval kunnen alle vier de kamers gebruikt worden. In totaal is er dan ruimte voor maximaal 8 personen. Wijzelf wonen in een apart gedeelte van het gebouw en hebben onze eigen ingang waardoor u ongestoord kunt genieten van uw vakantie. Neem voor deze optie contact met ons op, want er zijn diverse mogelijkheden (zoals wel of geen ontbijt) om voor u een passende aanbieding te maken.

CORONA (COVID-19) GARANTIE

Op alle reserveringen in deze Corona tijd, is onze speciale Corona garantie van toepassing.

Casa Agradable: geschikte locatie in Corona (covid-19) tijd.