Nieuw: Sunview Park Tokkelbaan

Vanaf vandaag, 15 mei 2021, wordt in Málaga in het SunView Park Tokkelbaan La Tirolina geopend.

Een tokkelbaan van 1.350 meter lang met een maximale snelheid van 100 km / uur, met een verschil van ongeveer 10%. Een unieke en onvergelijkbare ervaring in een magische omgeving tussen de bergen en de zee. Een aanrader voor liefhebbers van natuur en avontuurlijke sporten.

De SunView Park Tokkelbaan heeft aan iedereen gedacht en is aangepast voor iedereen die de ervaring wil beleven. Daarom kun je in de Sunview Park Tokkelbaan of Zipline zitten of liggen. Je kunt ook als tandemsprong naar beneden.

De SunView Park tokkelbaan maakt gebruik van twee afdalingskabels van 20 mm en een derde middenkabel die fungeert als bakens voor vogels.

Het vertrekstation bevindt zich op de top van een heuvel met een spectaculair uitzicht over de hele kust van Malaga en de bergen vóór de kust.

En er wordt niet alleen gedurende de dag, maar ook ´s-avonds afgedaald.

Houd je toch liever beide benen op de grond of wil je er een dagtocht van maken? Het SunView Park verzorgt ook paardrijtochten van 45 tot 50 minuten en om alles lekker af te sluiten kun je daarna even lekker bijkomen en nagenieten in de gastrobar.

Reserveer hier: https://sunviewpark.com/comprar-entrada-tirolina/

Op zoek naar andere uitstapjes, hier vind je nog meer activiteiten.