Spanje opent deuren weer voor buitenlandse reizigers

Het is zover. Spanje opent per 21 juni haar deuren voor buitenlandse reizigers vanuit alle EU-landen, met uitzondering van Portugal. Vanaf dat moment zal ook de quarantaine verplichting komen te vervallen.

In overleg met de Portugese regering is afgesproken om deze grens op 1 juli te openen.

Natuurlijk waarschuwt ook de Spaanse premier voor een nieuwe uitbraak van het Coronavirus. Om te voorkomen dat er een tweede golf komt, zullen er daarom ook bepaalde regels gelden. De meest belangrijke is de afstandsregel van 1,5 meter en wanneer dat niet mogelijk is, is een mondkapje verplicht. Voor alle regels adviseren wij je ook de publicaties van de Nederlandse Ambassade in Spanje op Facebook in de gaten te houden.

Casa Agradable is vanaf 1 juli weer helemaal klaar om gasten te ontvangen. We zullen vanaf dat moment maar met een beperkte capaciteit van start gaan om onze gasten voldoende ruimte te kunnen garanderen. Verder hebben we de nodige Corona maatregelen ingesteld en geldt voor nieuwe reserveringen onze Corona garantie.

Dus zin om dit jaar toch nog lekker op vakantie te gaan, op een rustige plek, ver weg van alle drukte. Bekijk onze beschikbaarheid en reserveer snel.