Semana Santa 2019

Semana Santa 2019 (De Goede week) vindt dit jaar plaats vanaf Palmzondag 14 april tot Paaszondag 21 april. Tijdens deze week voor Pasen staat het herdenken van de lijdensweg van Jezus Christus voor en tijdens zijn kruisiging centraal. Het verhaal wordt verteld in de vorm van verschillende processies, die dagelijks door de straten trekken.
In Málaga zijn er maar liefst 41 broederschappen. Zij trekken in processie door de straten en dragen de Trónos met zich mee. Vergezeld door de dames met de prachtige mantillas. Deze zwarte sluiers hangen over een grote kam hangen, die de dames in het haar steken. Uiteraard in het zwart, als teken van rouw.
Semana Santa is en blijft een bijzondere gebeurtenis en is zeker een goed moment om Zuid-Spanje eens te bezoeken.

Special Semana Santa 2019 Beleef Málaga

Kom je dit jaar al naar Málaga om al dat moois te bewoneren, dan hebben Gerard en Jacqueline van Beleef Málaga voor jullie een geweldige special samengesteld. Hierin vind je alle wetenswaardigheden over deze week, dus ook het complete programma met tijden en eventuele bijzonderheden.

Op deze pagina kun je de gratis special aanvragen!!!