11e Art Walk Cómpeta

Dit jaar vindt voor de 11e keer de Competa Art Walk plaats. Van 20 tot 24 april van 11.00 tot 14.30 uur + tussen 16.00 en 20.00 uur.

Als je van kunst houdt, dan wil je dit zeker niet missen.

Ruim 38 internationale kunstenaars met 9 verschillende nationaliteiten zullen hun werken tentoonstellen. Verspreid over verschillende locaties in Cómpeta.

Bovendien is het mogelijk om deel te nemen aan Workshops om je eigen artistieke talent te ontwikkelen. Een voorbeeld is: werken met keramiek met behulp van de Raku stooktechniek. Als je een workshop wil boeken, dan kun je dit doen via de website www.artcompeta.com.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om de kunstenaars aan het werk te zien en ze dus persoonlijk te ontmoeten. Er zijn uiteenlopende vormen van kunst te bekijken. Variërend van schilderijen en beeldhouwwerk tot fotografische kunst en videoprojecties.

Nieuw is de Meditatieceremonie op zaterdagochtend. Op zondagmiddag bent u van harte uitgenodigd voor een “storytelling event”. Bovendien zullen er 4 Nederlandse studenten van de Arnhemse Theater School the Art Walk bijwonen; zij bewegen zich door het dorp. Je kunt ze dus op elke hoek van de straat tegenkomen en genieten van hun creatieve uitvoeringen.

Tot slot is er elke dag live muziek. Topmuzikanten uit diverse landen, waaronder België en Nederland, maken hun opwachting. Enkele namen zijn: Aire Flamenco, Flor-de-lis, Los Alquimistas, Maika and the Grajos, Duo Masque and Espabelgajazz.

Dit evenement wordt voor de zesde achtereenvolgende keer georganiseerd door Lieuwke Loth en een team van zeer betrokken vrijwilligers.

Zij nodigen u dan ook van harte uit om Cómpeta tijdens deze dagen te bezoeken. Geniet van al het moois dat het dorp tijdens deze Art Walk te bieden heeft.

Meer informatie over shuttlebussen, activiteiten, programma, workshops en live muziek kunt u vinden op de website.