Speciale vroegboekactie Casa Agradable

Op vakantie in Andalusië. Dan is een bezoek aan Málaga echt een must.

Málaga ligt op slechts 45 minuten van Casa Agradable en is dan ook een populaire bestemming voor een daguitstapje voor onze gasten. Bovendien zijn wij ook zelf dol op deze prachtige Spaanse stad in het zuiden.

Daarom hebben we in ons jubileumjaar een speciale vroegboekactie!!

Reserveer vóór 31 januari 2019 uw verblijf van minimaal 4 nachten bij Casa Agradable. Je betaalt dan niet alleen de prijs van 2018, maar ontvangt bij aankomst ook gratis de glossy reisgids van Beleef Málaga. Deze reisgids staat boordevol reistips van locals, zodat je optimaal van je bezoek aan Málaga kunt genieten!!

Check hier meteen de beschikbaarheid!

Boek je vóór 31 januari een verblijf van minder dan 4 nachten, dan berekenen we je nog de prijs van 2018

Voor reserveringen in januari en februari is onze speciale winterkorting van toepassing.