Feria Arenas 2018

Op donderdag 9 augustus 2018 is in Arenas met de Día del Niño de Feria de agosto van start gegaan. De Feria duurt tot de vroege ochtend van maandag 13 augustus.

Stond donderdag in het teken van de jeugd in Arenas; vanaf vrijdag mengen ook al overige inwoners en bezoekers vanuit de omliggende dorpen zich in het feestgedruis.

Op vrijdag vindt de traditionele processie door het dorp plaats, waarbij de beschermheer “San Sebastian” door de straten van het dorp en het kermisterrein wordt bedragen. Muzikaal begeleid door het koor Rociero en de muziekgroep Bentomiz.
Hierna wordt de kermis officieel geopend, volgt er een optreden van de dansgroep Los Arenales en wordt rond 03.00 uur ´s nachts la Reina 2018 en Mister 2018 bekend gemaakt.

Op zaterdag is er zowel een dag- als avondprogramma, met als hoogtepunt om 01.30 uur een optreden van het populaire duo Camela. Op zondag start het feest om 19.00 uur. Deze dag zijn er diverse optredens, is er volop muziek, vuurwerk en zal er ook voor de inwendige mens het nodige te vinden zijn. Hopelijk voldoende om de afsluiting van de Feria de Arenas 2018 om 08.00 uur op maandagochtend!!! nog mee te kunnen maken.